top of page

TULEVAT KONSERTIT

Konsertit: Text
Kuule minut Näe minut.jpg

IMAGE TITLE

Konsertit: Image

Naiskuoro Elegia, Naiskuoro Helmi ja Naiskuoro Kupliva yhdistävät voimansa upeassa yhteiskonsertissa toukokuussa! Konsertti rakentuu kolmen oman aikansa naisen tarinan ympärille, minkä kautta teemana on nähdyksi ja kuulluksi tuleminen. Kuule minut, näe minut -konsertin päähenkilöt ovat Malala Yousafzai, Anne Frank ja Edith Södergran, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä maailmaan vahvojen sanojensa muodossa. Ei kuitenkaan ole itsestään selvää, että kukin heistä on saanut lopulta äänensä kuuluviin.

Konsertissa kuorot esiintyvät sekä erikseen että yhdessä lähes 90-henkisenä suurkuorona. Konsertin taiteellisina johtajina toimivat Anna Karjula, Emmi Saulamaa ja Viena Kangas.

Kuule minut, näe minut -konsertti

La 21.5.2022 klo 18.00

Paasitornin juhlasali

Liput: holvi.com/shop/naiskuorohelmi

25 € (peruslippu), 15 € (opiskelijat), 10 € (7-15-vuotiaat lapset). Alle 7-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa. Huomioithan kuitenkin, että jos haluat alle 7-vuotiaalle oman istumapaikan, tulee hänelläkin olla oma lippu.

Konsertin koko lipunmyynti toteutetaan yhteisen lippukaupan eli Helmen verkkokaupan kautta. Mahdolliset myymättä jääneet liput vapautetaan myyntiin ovelle (maksuvälineenä vain kortti). Liput pyritään myymään kuitenkin ennakkoon sisäänpääsyn sujuvoittamiseksi.

Lippuja on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Lämpimästi tervetuloa konserttiin! 

Kurkkaa myös tapahtumasivu Facebookin puolelta.

IG-tunnisteet: #kuuleminutnäeminut #naiskuoro @naiskuoroelegia @naiskuorohelmi @naiskuoro_kupliva

Konsertit: Text

MENNEET KONSERTIT

Konsertit: Text

LAULAN!

Laulan! on kahden kuoron yhteiskonsertti laulun voimasta elämän taitekohdissa. Konsertissa ovat yhtä aikaa läsnä rauha ja rauhattomuus, kipu ja kauneus sekä elämä ja kuolema. Historiallisesti erilaisia voimalauluja on käytetty yhteyden luomiseen laulajan ja laulun kohteen välillä. Voimalauluilla on haluttu vaikuttaa tapahtumien kulkuun ja niistä on haettu esimerkiksi lohtua ja rohkaisua. Tänä päivänä, puolentoista vuoden poikkeusolojen ja hiljaisuuden jälkeen, laulun voima tuntuu entistä vahvemmin. 

Laulan! konsertti juhlistaa samalla Naiskuoro Elegian 100 -vuotista laulutaivalta. Elegian kanssa lavalle nousee Maailmakuoro. Konsertin johtaa Anna Karjula.

Konsertin hinta on 15/12€.

Liput voi ostaa verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/maailmakuoro/section/laulan-2111/ tai paikan päällä.


Konsertin kesto on noin 1 h 15 min. 


Konsertin jälkeen otamme vastaan mahdollisia onnitteluja ja yleisölle on kahvi/teetarjoilu. 


Elegian juhlavuoden muistamiset voi osoittaa HT Naiskuoro Elegia ry:n tilille: FI31 1011 3007 2002 71, viitenumero 2859.

Tervetuloa nauttimaan laulun voimasta!

AIKA: SU. 21.11.2021 KLO 18

PAIKKA: MYLLYPURON KIRKKO

Konsertit: List
bottom of page